Η Valorem και ο τοπικός εταίρος της T&T Proenergy υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ανάπτυξη άνω των 300 MW ηλιακής ισχύος στην Πολωνία. Η συμφωνία καλύπτει την ανάπτυξη έργων πρώιμου σταδίου έως ότου επιτευχθεί το καθεστώς έτοιμου προς κατασκευή. Ο Πρόεδρος της T&T Proenergy Roman Tabaka δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που ενώνουμε

τις δυνάμεις μας με τη Valorem, συνδυάζοντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία της με τη βαθιά ριζωμένη γνώση μας για την πολωνική αγορά. Αυτή η συνεργασία όχι μόνο ενισχύει την ικανότητά μας να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη ηλιακών έργων στην Πολωνία, αλλά και ευθυγραμμίζεται με τις κοινές μας αξίες περιβαλλοντικής ευθύνης και καινοτομίας».

Η Country Manager της Valorem Energies Poland Katarzyna Napora πρόσθεσε: «Η ενεργή συμμετοχή της T&T Proenergy σε στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τις κοινότητες ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το κοινό μας όραμα.

«Μαζί, θα συμβάλουμε στους στόχους της Πολωνίας για την ενεργειακή μετάβαση, όπως ορίζονται στο PEP2040 (Ενεργειακή Πολιτική της Πολωνίας έως το 2040).»