Η Taylor Hopkinson θα συνεργαστεί με την Metlen Energy & Metals (πρώην Μυτιληναίος) για την εξεύρεση περισσότερων από 100 προσλήψεων ειδικών σε οκτώ χώρες κατά τους επόμενους πέντε μήνες. Η Metlen δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και σε όλες τις πέντε ηπείρους και διαθέτει χαρτοφυλάκιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

ισχύος 14GW, το οποίο επικεντρώνεται σε τεχνολογίες ηλιακής ενέργειας, μπαταριών και χερσαίων αιολικών συστημάτων.

Έχοντας πρόσφατα υπογράψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας (SCA) ύψους 2 δισ. ευρώ με τον όμιλο ΔΕΗ και έχοντας εξασφαλίσει επένδυση ύψους 400 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), η επιχείρηση βρίσκεται σε εκθετική ανάπτυξη.

Η Taylor Hopkinson είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης επιλογής για την υλοποίηση ενός εκτεταμένου έργου προσλήψεων, με την πρόσληψη τουλάχιστον 100 ειδικών για την υποστήριξη της ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κροατία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Taylor Hopkinson, Jamie Taylor, δήλωσε: "Η Taylor Hopkinson είναι μια εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την προώθηση των επιχειρήσεων: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Metlen για να υποστηρίξουμε αυτή τη συναρπαστική και κρίσιμη περίοδο ανάπτυξης.

"Δεδομένης της κλίμακας του έργου, θα αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο δίκτυο και τις βαθιές κλαδικές μας γνώσεις για να προσφέρουμε σε όγκο σε πολλές περιοχές.

"Η εξειδικευμένη ομάδα μας για τις χερσαίες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχει τοποθετήσει επαγγελματίες σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως και διεξάγει εργασίες σε 15 γλώσσες, γεγονός που αποτελεί βασικό παράγοντα που μας επιτρέπει να παραδώσουμε παράλληλα σε οκτώ βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τη Metlen".