Tο ξενοδοχείο Milaki των Aria Hotels, γίνεται το πρώτο ξενοδοχείο στην Κίμωλο που εγκαθιστά φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σε συνεργασία με την ελληνική start-up EV Loader, τα Aria Hotels αναβαθμίζουν την εμπειρία των επισκεπτών τους και ενισχύουν την υποδομή του νησιού για πράσινη μετακίνηση, όπως ανακοινώθηκε.

Η εγκατάσταση του φορτιστή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών των Aria Hotels για ενίσχυση της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Ο φορτιστής είναι διαθέσιμος τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για τους εξωτερικούς ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων και την τοπική κοινότητα. Με ισχύ που επιτρέπει τη φόρτιση 100 χλμ αυτονομίας σε μόλις μία ώρα, ο φορτιστής είναι ιδανικός για τις μικρές αποστάσεις της Κιμώλου, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να κινηθούν για πάνω από μία εβδομάδα με μία μόνο σύντομη φόρτιση.

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά ωφέλιμη αλλά συμβάλλει και στην ενίσχυση του χαρακτήρα και ύφους του νησιού. Τα Aria Hotels, στοχεύουν στην μείωση του θορύβου από τα αυτοκίνητα και τη διατήρηση της ηρεμίας που αγαπούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού. Η Κίμωλος, αν και μικρό νησί των Κυκλάδων, είναι ιδιαίτερη, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.