Στην υπογραφήνέου συμβολαίου με το Ιταλικό Υπουργείο Άμυναςγια την προμήθεια συστοιχίας συσσωρευτών υποβρυχίου τύπου SAURO, προέβη πρόσφατα η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT.

Στην υπογραφήνέου συμβολαίου με το Ιταλικό Υπουργείο Άμυναςγια την προμήθεια συστοιχίας συσσωρευτών υποβρυχίου τύπου SAURO, προέβη πρόσφατα η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT.

Πρόκειται μάλιστα για την πέμπτη αντίστοιχη σύμβαση που υπογράφεται με την Ιταλική κυβέρνηση από το 2007.

Η νέα συμφωνία, σε συνέχεια και του πρόσφατου συμβολαίου με το Πολωνικό ναυτικό το Μάιο, επιβεβαιώνει τη θέση της στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως στην αγορά παραγωγής μπαταριών υποβρυχίων. Συγκεκριμένα στον τομέα των εφαρμογών προηγμένης τεχνολογίας, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT σημειώνει 70% επιτυχία σε διαγωνισμούς για έργα μπαταριών υποβρυχίων τα τελευταία 7 χρόνια.

Όπως επισημαίνεται, με «εφόδια» της την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση, με τη δυνατότητα παραγωγής 25 διαφορετικών τύπων μπαταριών, αλλά και την εμπειρία, καθώς στο χαρτοφυλάκιο της, μέχρι σήμερα, συγκαταλέγεταιη προμήθεια 51 συστοιχιών μπαταριών υποβρυχίωνσε ναυτικούς στόλους διαφόρων χωρών, η πορεία της SUNLIGHT παραμένει σταθερά ανοδική, με βασικό άξονα ανάπτυξης την εξωστρέφεια.

Σήμερα το 98% της παραγωγής της SUNLIGHT εξάγεται, γεγονός που την καθιστά μία από τις βασικές εξαγωγικές εταιρίες στην Ελλάδα κι έναν από τους βασικούς «παίκτες» στις διεθνείς αγορές με τα προϊόντα της να διανέμονται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με στόχο την καταξίωση στις διεθνείς αγορές , η SUNLIGHT διαθέτει αυτόνομη επιχειρηματική παρουσία σε 9 χώρες, ενώ συνεχώς επιδιώκει και εδραιώνει στρατηγικές για να επιτύχει την περαιτέρω διείσδυση των προϊόντων και υπηρεσιών της στην παγκόσμια αγορά.